Επιμορφωτικά Εργαστήρια ΤΕΕ

Σας ενημερώνουμε ότι η σειρά των Επιμορφωτικών Εργαστηρίων που διοργανώνονται στο ΤΕΕ, με αφορμή την ανακήρυξη του 2023 ως Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων, συνεχίζονται.

Στο πλαίσιο του ανανεωμένου προγράμματος, τα Εργαστήρια εμπλουτίζονται με ενότητες που εμβαθύνουν σε ειδικά θέματα υψηλού ενδιαφέροντος για τους Μηχανικούς, καθώς και με θέματα αιχμής που αφορούν τον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας στα πεδία των Μηχανικών.

Όπως είχε ανακοινωθεί, τα επιτυχημένα Εργαστήρια με θέμα τη BIM (Building Information Modeling) τα οποία πραγματοποιήθηκαν και κάλυψαν τις βασικές αρχές και λειτουργίες της BIM, συνεχίζονται με ακόμα πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο.

Η προσθήκη των «προχωρημένων» εργαστηρίων BIM θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια πιο ολοκληρωμένη γνώση για τη χρήση της BIM, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας του BIM Execution Plan και της χρήσης του διεθνούς προτύπου ISO-19650.

Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα πώς να σχεδιάσουν τις εργασίες μέσω της BIM, πώς να διαχειριστούν αλλά και πώς να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά και συνεργατικά τα σύνολα δεδομένων στη BIM.

Το πρώτο Εργαστήριο του ανανεωμένου προγράμματος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 με θέμαBIM Execution Plan και αρχές του ΒΙΜ Προτύπου ISO-19650

Τα Επιμορφωτικά Εργαστήρια διεξάγονται από 17:00 έως 20:00 με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων που έχουν κάνει προεγγραφή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (1ος όροφος), Νίκης 4, Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες που παρακολουθούν το σύνολο του κάθε εργαστηρίου θα λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (με όριο περίπου τις 120 θέσεις), θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Σημειώνεται ότι για όσο διατηρείται το ενδιαφέρον για την παρακολούθηση του Εργαστηρίου, θα προγραμματίζονται πρόσθετες ημερομηνίες διεξαγωγής του.

Επιπρόσθετη ενημέρωση σχετικά με κάθε εργαστήριο (θεματολογία, εισηγητές, φόρμα εγγραφής, υποστηρικτικό υλικό κλπ) παρέχεται μέσα από την ειδική σελίδα των επιμορφωτικών εργαστηρίων, https://web.tee.gr/seminaria-tee/training-workshops/ την οποία οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να παρακολουθούν τακτικά.

Τη διοργάνωση και τον συντονισμό όλων των Επιμορφωτικών Εργαστηρίων έχει αναλάβει η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων του ΤΕΕ.

Επικοινωνία : training-workshops@central.tee.gr

Νέες Θέσεις Εργασίας randstad

Παρακάτω θα βρείτε τις αγγελίες εργασίας που είναι ενεργές αυτό το διάστημα, καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση μηχανικών όλων των ειδικοτήτων. Υπεύθυνος επικοινωνίας: eleni

Read More »

Έγγραφο ΤΕΕ

Απάντηση του ΤΕΕ αναφορικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα που απεστάλη σε πατέρα αποφοίτου αναφορικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών Επιστήμης Υλικών με κοινοποίηση και

Read More »

Pharmathen 19 Ανοικτές Θέσεις Εργασίας

Πηγή: https://ergasia.gr/291115/pharmathen-19-anoiktes-theseis-ergasias Pharmathen 19 Ανοικτές Θέσεις Εργασίας Pharmathen 19 Ανοικτές Θέσεις Εργασίας Η Pharmathen, η οποία ιδρύθηκε το 1969, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους,

Read More »

Ημέρες Καριέρας Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων

Στις 23/05/2024 Πραγματοποιήθηκαν οι Ημέρες Καριέρας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων όπου ήταν προσκεκλημένος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Κατσούρας. Εκεί συναντήθηκε με πολλές εταιρείες του χώρου

Read More »