Πρόσκληση Αποφοίτων από ΜΟΚΕ ΠΙ

Εκ μέρους της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Θα παρακαλούσαμε να προωθήσετε το παρακάτω κείμενο στους ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ τόσο του Προπτυχιακού όσο και του/των Μεταπτυχιακού/ων Προγράμματος/ων Σπουδών των τελευταίων 2 ετών του Τμήματός σας.

Στόχος είναι ο εντοπισμός ατόμων/ ομάδων με επιχειρηματικές ικανότητες με απώτερο σκοπό τη διερεύνηση των αναγκών τους και τη στήριξη από τη ΜΟΚΕ του Π.Ι. των νέων επιχειρηματικών ιδεών που παράγονται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Με εκτίμηση,

Γ. Γκωλέτσης

Αν. Καθηγητής – Επιστημονικά Υπεύθυνος της ΜΟΚΕ

Τηλ. επικοινωνίας:  2651007523

Το κείμενο:

………………………………………………………………..

Θέμα : Διερεύνηση επιχειρηματικών ικανοτήτων και καινοτόμων ερευνητικών αποτελεσμάτων που παράγονται στο ΠΙ

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προχωρά στην καταγραφή/ αναζήτηση των καινοτόμων ερευνητικών αποτελεσμάτων που παράγονται στα επιμέρους Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ώστε να προχωρήσει στο σχεδιασμό και υλοποίηση σχετικών υποστηρικτικών δράσεων.

Έχεις κάποια καινοτόμα ιδέα?

Έχεις παράξει καινοτόμα ερευνητικά αποτελέσματα που θέλεις να αναπτύξεις και να αξιοποιήσεις περαιτέρω?

Θέλεις να εξερευνήσεις την ανάπτυξη και αξιοποίηση αυτών των αποτελεσμάτων ή της επιχειρηματικής σου ιδέας?

Θέλεις να στελεχώσεις την ομάδα σου με νέα μέλη?

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπορεί να σε υποστηρίξει για να αναδείξεις την έρευνά σου και τις καινοτόμες ιδέες σου!

Συμπλήρωσε τη ηλεκτρονική φόρμα εδώ και το ταξίδι της επιχειρηματικότητας ξεκινά εδώ! Θα έρθουμε σύντομα σε επαφή μαζί σας!

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία για τις δράσεις της ΜΟΚΕ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

τηλ.: 2651007523

email: moke@uoi.gr

Ημέρες Καριέρας Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων

Στις 23/05/2024 Πραγματοποιήθηκαν οι Ημέρες Καριέρας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων όπου ήταν προσκεκλημένος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Κατσούρας. Εκεί συναντήθηκε με πολλές εταιρείες του χώρου

Read More »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΛΙΝΥΑΕ), η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Σύλλογος Τεχνικών Ασφάλειας Ελλάδος (ΣΤΑΕ), συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Η συμβολή

Read More »

Ημέρα_Καριέρας_2024

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την εκδήλωση«#Ημέρα_Καριέρας_2024»στις 23 Μαΐου 2024 και ώρα10.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ.,Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος

Read More »