2ο Διαδραστικό Σεμινάριο ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο κύκλος των σεμιναρίων συνεχίζεται, στο σεμινάριο αυτή την φορά θα μιλήσουν Μηχανικοί Επιστήμης Υλικών που εργάζονται σε εταιρείες όπως η Johnson&Johnson, ιδιωτεύουν ως μηχανικοί επιστήμης υλικών στην αγορά της Ελλάδος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, αλλά και η εταιρεία Πίνδος, επίσης από το Τμήμα θα μιλήσει η κυρία Αγγελική Λεκάτου καθηγήτρια που είναι υπεύθυνη επαγγελματικών ζητημάτων. Θα προβληθεί live στο κανάλι μας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCl1Y2doNfU3GX0MhKJPKBmw την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:00 μμ.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη της Επιστήμης της Μηχανικής των Υλικών τόσο σε αποφοίτους συναδέλφους αλλά και σε μελλοντικούς απόφοιτους, με απώτερο στόχο την ενίσχυση της φήμης της τοπικής Πολυτεχνικής Σχολής, αλλά και της μοναδικής Πολυτεχνικής Σχολής Μηχανικών Επιστήμης Υλικών στον Ελλαδικό Χώρο. Να είμαστε όσοι το δυνατόν περισσότεροι έτσι ώστε να είναι επιτυχημένο και αυτό, με στόχο να επαναληφθεί φιλοξενώντας και άλλες εταιρείες του χώρου!!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ 2o Διαδραστικό Σεμινάριο ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ. "Μεγάλοι Φορείς Απασχόλησης Μηχανικών και Μηχανικοί Επιστήμης Υλικών" Ομιλητές: Δρ. Δημητρίου Δημήτριος, Πρόεδρος του Επιμελητήριου Ιωαννίνων Λεκάτου Αγγελική, Καθηγήτρια στο T.M.E.Y Στεφανίδου Κωνσταντίνα, WW Senior Engineering Materials Manager, Johnson & Johnson Δρ. Πολυμερόπουλος Γεώργιος, Senior Polymers Material Engineer, Johnson & Johnson Δρ. Πατσιάς Απόστολος, Head of Microbiology Laboratory at Pindos Κασέρης Δημήτρης Παναγιώτης, Μηχανικός Επιστήμης Υλικών Live: στο κανάλι του Συλλόγου στο You Tube h/bM nieaTиpo DASEON ΝΗΚΑΝΚΩΝ CNUSTHANM Chemical Johmonagohnon πίνδος SANNINEN Δευτέρα 28/06/21 και ώρα 18:00"

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: