Σκέψεις και νέες δράσεις για το 2023!

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια δράσης του ΠΑΣΜΕΥ με έναν πλούσιο απολογισμό σε δράσεις για την κατοχύρωση και διεκδίκηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων μας. Παράλληλα επιδοθήκαμε σε μία προσπάθεια ενημέρωσης των αποφοίτων αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για τις δράσεις μας και τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την σχολή και τα επαγγελματικά μας δικαιώματα τόσο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όσο και μέσα από το site (www.pasmey.com) που φτιάξαμε για αυτό το σκοπό, κάτι το οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν ήταν καθόλου δεδομένο. Πληροφοριακά, σας αναφέρουμε ότι μόνο το site είχε για το 2021, 3.900 επισκέψεις από 1.600 επισκέπτες.
Ο σύλλογος μας αριθμεί αυτή τη στιγμή περί τα 41 εγγεγραμμένα μέλη, αριθμός που
σαφώς θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος, ώστε να δώσει στο σύλλογο την απαραίτητη δυναμική για να προσπαθήσει να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα. Πάνω σε αυτό εκφράζουμε και το παράπονό μας γιατί για να συνεχίσει να υφίσταται σύλλογος θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή από όλους, διαφορετικά δεν μπορεί να συνεχίσει!!!!! Υπάρχουν πάγια έξοδα, λογιστής, δικηγόρος, site, εγγραφη ύλη κλπ.
Παρόλα αυτά, θέλοντας να ευχαριστήσουμε τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη μας, υπάρχει η
σκέψη να δρομολογηθεί για το 2023 η δημιουργία από το το Δ.Σ. ενημερωτικών οδηγών (προερχόμενα από λεπτομερέστατη μελέτη αλλά και την εμπειρία μας) για θέματα όπως η συμμετοχή στον ΑΣΕΠ, ΚΑΔ που μπορούν να δηλώσουν οι απόφοιτοι, έγγραφα που μπορεί να χρειαστούν από τη Γραμματεία κ.α. που θα αποστέλλονται στο email που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή σας. Παράλληλα υπάρχει και η σκέψη δημιουργίας ενός φόρουμ (πιθανόν στο site) για να απαντάμε στις ερωτήσεις σας και μέσω αυτών των ερωτoαπαντήσεων να δημιουργηθούν πιθανώς και άλλοι οδηγοί σε θέματα που δεν έχουμε ακόμα σκεφτεί. Αν μη τι άλλο θέλουμε τα μέλη του συλλόγου να έχουν ένα φορέα στον οποίο να μπορούν να απευθυνθούν.

Συνεχίζουμε λοιπόν, προσπαθώντας να γίνουμε περισσότεροι και καλύτεροι!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: