ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ – ΠΑΣΜΕΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Το περιοδικό Biomedical and Health Informatics, αναζητά Administrative Manager

Το περιοδικό Biomedical and Health Informatics – J-BHI (https://www.embs.org/jbhi/) είναι ένα από τα περιοδικά της ΙΕΕΕ και εκδίδει επιστημονικά άρθρα τα οποία παρουσιάζουν ερευνητικά αποτελέσματα στην περιοχή της Βιοϊατρικής Πληροφορικής και της Πληροφορικής υγείας, πεδίο που συνυπάρχουν οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών με την υγεία, την παροχή υγείας, τις επιστήμες υγείας και τη βιοϊατρική. 

Το περιοδικό παρέχει τις υπηρεσίες του από την Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας και Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το περιοδικό αναζητά administrative manager  που θα συνεργαστεί με το Γραφείο Έκδοσης του περιοδικού και τον υπεύθυνο έκδοσης στα Ιωάννινα.  Η κύρια απασχόληση αφορά την καθημερινή λειτουργία του περιοδικού από την υποβολή άρθρων μέχρι την έκδοσή τους.  Παράλληλα θα απασχολείται και στη διαχείριση ερευνητικών έργων της Μονάδας Ιατρικής Τεχνολογίας και Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων.   Η εργασία είναι πλήρους απασχόλησης.

Administrative ManagerΑρμοδιότητεςΠαροχή υψηλού επιπέδου υποστήριξης στους συγγραφείς, κριτές και μέλη της ομάδας έκδοσης Συνεργασία με το Γραφείο Έκδοσης Ανάλυση στατιστικών και άλλων στοιχείων για το περιοδικόΥποστήριξη και επίλυση προβλημάτων στη λειτουργία του περιοδικούΥποστήριξη δράσεων διάχυσης και επικοινωνίας του περιοδικού Υποστήριξη διαχείρισης έργων της Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας και Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο ΙΤΕΠροσόνταΠτυχίο ή Δίπλωμα ΑΕΙΆριστη γνώση αγγλικής γλώσσαςΠολύ καλή γνώση MSOfficeΔεξιότητες επικοινωνίαςΕπιθυμητή προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια θέση εργασίας Η εκπαίδευση στα πληροφορικά συστήματα που χρησιμοποιούνται από το περιοδικό θα γίνει από μέλη του Γραφείο Έκδοσης του J-BHI.

Μπορείτε να στείλετε στο βιογραφικό σας στο μαιλ:  fotiadis@uoi.gr

(Subject:  IEEE J-BHI + MEDLAB:  Administrative Manager)

Για αυτή τη θέση και για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης το βιογραφικό σας και άλλα προσωπικά δεδομένα θα κρατηθούν για μία χρονική περίοδο ενός έτους.  Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και να τα διορθώσετε ή να απαιτήσετε να σταματήσει η διαδικασία. 

Share the Post:

Σχετικά Άρθρα

Webinar

Πρόσκληση σε Webinar! Αγαπητοί Συνεργάτες, Η KNAUF INSULATION είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει πως επιστρέφει με το νέο της Webinar με θέμα:Αειφορία και Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα

Διαβάστε Περισσότερα

Discover more from ΠΑΣΜΕΥ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d