ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΣΥΔ

Συνάδελφοι Καλημέρα, αναφορικά με την πιστοποίηση των εγγράφων στο ΟΠΣΥΔ θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι

  1. Αντλεί τα στοιχεία που έχετε ανεβάσει στο Μητρώο του ΑΣΕΠ, τυχόν αστοχίες σας και παραλήψεις σας δεν μπορούν να διορθωθούν σε αυτό το επίπεδο,(πχ βεβαίωση συνάφειας, βεβαίωση Ιntergated, βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών κλπ)
  2. Μας έχουν πιστοποιήσει όλους,
  3. Αναφορικά με την ένταξη μας σε κλάδο, αυτό γίνεται σε δεύτερη φάση από τον ΑΣΕΠ σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας, όπως ήδη γνωρίζετε το Τμήμα μέσω του Πανεπιστημίου έχει υποβάλει ολοκληρωμένο φάκελο στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας για ένταξη μας στην ΠΕ85 των Χημικών Μηχανικών, δεν έχουμε ακόμη απάντηση, συνεπώς δεν έχουμε ακόμα κάτι δεδομένο, για το επόμενο επίπεδο (Ελέγχου των Εγγράφων από τον ΑΣΕΠ και ένταξης σε κλάδο) το ποιο πιθανόν είναι να μην μας δεχτούν δεν εθελοτυφλούμε, αλλά το πρώτο βήμα έγινε …..
  4. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά έχουμε όλοι οι Απόφοιτοι αυτή την δυνατότητα, καθώς επίσης και έναν ολοκληρωμένο φάκελο στο Ινστιτούτο, μιλάμε πλέον με έργα-αποδείξεις και ολοκληρωμένο σχέδιο επίλυσης όλων των ζητημάτων που μας απασχολούν, θα πρέπει όλοι να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας……

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: