Επανεκκίνηση των Επιμορφωτικών Εργαστηρίων που διοργανώνονται στο ΤΕΕ

Αγαπητοί Μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η σειρά των Επιμορφωτικών Εργαστηρίων που διοργανώνονται στο ΤΕΕ, με αφορμή την ανακήρυξη του 2023 ως Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων, συνεχίζεται μετά από τη διακοπή του καλοκαιριού.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που σημειώθηκε και προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή ροή των επερχόμενων Εργαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα επαναληπτικό εργαστήριο εισαγωγικού επιπέδου για το BIM (Building Information Modeling).

Αυτό το εργαστήριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους  δεν είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε κάποιο από τα προηγούμενα εισαγωγικά στο BIM Εργαστήρια.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ετοιμάσει ένα νέο πρόγραμμα με νέα θεματολογία και εργαστήρια πιο “σε βάθος”. Οι λεπτομέρειες για αυτό το νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν στις αρχές Οκτωβρίου. Προτείνουμε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πρόγραμμα, εδώ: https://web.tee.gr/seminaria-tee/training-workshops

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον σας στις επιμορφωτικές διοργανώσεις της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων του ΤΕΕ, και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά στα επερχόμενα Εργαστήρια.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: