ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ – ΠΑΣΜΕΥ

Online Επιμορφωτικό Εργαστήριο Building Information Modeling – BIM (Εισαγωγικό), Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητοί Μηχανικοί μέλη του ΤΕΕ,

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που σημειώθηκε και προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή ροή των επερχόμενων Εργαστηρίων, θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα επαναληπτικό εργαστήριο εισαγωγικού επιπέδου για το BIM (Building Information Modeling).

Το Εργαστήριο προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, 17:00 – 20:00 και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (online).

Για την εγγραφή σας οδηγηθείτε εδώ: https://web.tee.gr/seminaria-tee/training-workshops/workshop-bim-21-9-23/

Σύντομα, με νεώτερο μήνυμά μας θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες της σύνδεσης για την διαδικτυακή παρακολούθηση του Building Information Modeling – BIM (Εισαγωγικό).

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ετοιμάσει ένα νέο πρόγραμμα με νέα θεματολογία και εργαστήρια πιο “σε βάθος”. Οι λεπτομέρειες για αυτό το νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν στις αρχές Οκτωβρίου. Προτείνουμε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πρόγραμμα, εδώ: https://web.tee.gr/seminaria-tee/training-workshops
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον σας στις επιμορφωτικές διοργανώσεις  και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά στα επερχόμενα Εργαστήρια.

Με εκτίμηση
Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων του ΤΕΕ.

Share the Post:

Σχετικά Άρθρα

Webinar

Πρόσκληση σε Webinar! Αγαπητοί Συνεργάτες, Η KNAUF INSULATION είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει πως επιστρέφει με το νέο της Webinar με θέμα:Αειφορία και Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα

Διαβάστε Περισσότερα

Discover more from ΠΑΣΜΕΥ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading

%d