ΝΕΑ

ΠΑΣΜΕΥ

Νεώτερα Γεγονότα

Πρόγραμμα 1ης Ανοιχτής Συνάντησης ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ, Τετάρτη 18/05/22, 16:00

Αίθουσα: Λόγου και Τέχνης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 1) Χαιρετισμοί και ΕυχαριστίεςΕκπρόσωπος της Διοικούσας Τ.Ε.Ε,Κυρία Τώνια Μοροπούλου, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Τ.Ε.Ε.Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε, Τμήμα ΗπείρουΠρύτανης του Πανεπιστημίου ΙωαννίνωνΚοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου ΙωαννίνωνΠρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών2) Απόδοση Επαγγελματικών Δικαιωμάτων Πρόσβασης Β΄ Σκέλος3) Εγγραφή στο Τ.Ε.Ε και η Σπουδαιότητα της4) Ανάλυση θεμάτων Ασφάλισης, απόΣυνεχίστε να διαβάζετε «Πρόγραμμα 1ης Ανοιχτής Συνάντησης ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ, Τετάρτη 18/05/22, 16:00».

Αποτελέσματα Εκλογών ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.

Ολοκληρώθηκε η ψηφορία για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Μηχανικών Επιστήμης Υλικών «ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.» που έλαβε χώρα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zeus υπό την αιγίδα του ελληνικού δημοσίου στις 16/04/22 από τις 09:00 έως 21:00. Οι ψηφοφόροι ήταν τριάντα έξι (36) από τους οποίους λήφθηκαν συνολικά τριάντα τέσσερα (34) ψηφοδέλτια. Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα στοΣυνεχίστε να διαβάζετε «Αποτελέσματα Εκλογών ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ – ΑΠΟΦΑΣΗ Τ.Ε.Ε.

Αγαπητοί Συνάδελφοι όπως θα δείτε και από την απόφαση του ΤΕΕ στον παρακάτω σύνδεσμο καταφέραμε και ολοκληρώθηκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών Επιστήμης Υλικών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε κύριο Στασινό Γεώργιο, τον Αντιπρόεδρο του Τ.Ε.Ε κύριο Ξιφαρά Κωνσταντίνο, το μέλος της Διοικούσας επιτροπής και Πρόεδρο της Αντιπροσωπίας Τώνια Μοροπούλου, τους επιμελητέςΣυνεχίστε να διαβάζετε «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ – ΑΠΟΦΑΣΗ Τ.Ε.Ε.».

Εγγραφή για να μαθαίνεις τις νεώτερες εξελίξεις…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: