Διεξαγωγή εκλογών ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.

Αγαπητοί\ες Συνάδελφοι\ισσες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά στις 07/07/2024 και ώρες, 09:00 έως 19:00.

Τα νέα μέλη που θα εγγραφούν μέχρι τις 21/06/2024, καθώς και τα ήδη υπάρχοντα μέλη που θα έχουν ανανεώσει την εγγραφή τους μέχρι τότε, θα έχουν και δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.

Όσα από τα μέλη του συλλόγου επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει, αφού τακτοποιήσουν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες με τον σύλλογο, να θέσουν υποψηφιότητα μέχρι τις 21/06/2024 με υπεύθυνη δήλωση στο email του συλλόγου.  

Οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων κλείνουν στις 21/06 για να υπάρξει εύλογος χρόνος για τη δημιουργία του πίνακα υποψηφιοτήτων, την καταχώρηση τους στην εκλογική πλατφόρμα καθώς και τη 10ήμερη ανακοίνωση των υποψηφίων πριν τις εκλογές σύμφωνα με το καταστατικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το καταστατικό του συλλόγου, δικαίωμα στην εκλογική διαδικασία έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

-Όσες εγγραφές/ανανεώσεις πραγματοποιηθούν μετά τις 21/06/2024, δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας.

Όσοι έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή/ανανέωσή σας μέχρι τότε θα σας αποσταλεί αυτοματοποιημένο e-mail με την ψηφιακή κάλπη και τα ονόματα των υποψηφίων.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας

“Εναλλακτική Διαχείριση ΑΕΚΚ στα ιδιωτικά και δημόσια έργα στην Περιφέρεια Ηπείρου”

Σας προσκαλούμε στο σεμινάριο “Εναλλακτική Διαχείριση ΑΕΚΚ στα ιδιωτικά και δημόσια έργα στην Περιφέρεια Ηπείρου” την Πέμπτη 20/6 στις 12:00. Ο Σύνδεσμος για τη συμμετοχή

Read More »

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από το Σύλλογο Φροντιστών Ιωαννίνων

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ιωαννίνων σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων, διοργανώνει ημερίδα

Read More »

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με θέμα “Φυσικές, Βιολογικές και Ανθρωπογενείς Καταστροφές & Τεχνικά έργα” (NDSS2024)

Καλησπέρα σας Προωθούμε την κάτωθι Πρόσκληση – Ανακοίνωση αναφορικά με την διενέργεια του εν θέματι e-learning Θερινού Σχολείου και παρακαλούμε θερμά για την σχετική ενημέρωση των μελών

Read More »

Διεξαγωγή εκλογών ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.

Αγαπητοί\ες Συνάδελφοι\ισσες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά στις 07/07/2024 και ώρες, 09:00 έως 19:00. Τα νέα μέλη που θα

Read More »